Friday, March 7, 2014

Příběh tnt australia zasazený do doby druhé světové tnt australia války vypráví o anglické aristokra


Záplavou superlativů ověnčený film režiséra Baze Luhrmanna Austrálie bude mít v úterý dlouho očekávanou světovou premiéru. Snímek, který je nejdražší v dějinách australské kinematografie, budí u Australanů naděje, tnt australia ale i obavy.
Luhrmannův film provází největší vlna publicity, nejmohutnější reklamní kampaň i největší naděje. Austrálie doufá, že stejnojmenný snímek přiláká tnt australia zahraniční investory do místní kinematografie i turisty do země.
Téměř tříhodinové romantické tnt australia drama označované za křížence mezi Vzpomínkami na Afriku a Jihem proti Severu , v němž hlavní role ztvárnily tnt australia australské hvězdy Nicole Kidmanová a Hugh Jackman, stálo filmové studio 20th Century Fox asi 130 milionů amerických dolarů tnt australia (více než 2,6 miliardy korun).
Příběh tnt australia zasazený do doby druhé světové tnt australia války vypráví o anglické aristokratce, kterou tnt australia hraje Kidmanová, jež odcestuje do Austrálie. Tam spolu s honákem krav (Jackman) tnt australia a domorodým dítětem žene stádo krav rozervanou australskou krajinou.
Představitelé tnt australia australského filmového průmyslu doufají, že film nejen přiláká zahraniční investory, ale pomůže také přitáhnout do kin zpátky diváky k australským filmům, které poslední dobou zaznamenaly sérii kasovních propadáků. tnt australia Pomoci by podle nich mohlo to, že jde o australský film se vším všudy - od názvu, tnt australia přes obsazení, režiséra tnt australia až po místo děje.
Australský vládní úřad Tourism Australia vynaložil 50 milionů australských dolarů (více než 651 milionů korun) na reklamní kampaň a propagaci spojenou s filmem, který by pro australský turistický průmysl mohl znamenat totéž, co v 80. letech minulého století Krokodýl Dundee.
Zatímco slavná americká moderátorka Oprah Winfreyová nový film popsala jako "naprosto nejlepší, tnt australia jaký jsem viděla za moc, moc, moc, moc dlouhou dobu", australská média tak jednoznačně přesvědčená nejsou. Připomínají především Luhrmannův boj s časem, snahu o posunutí premiéry i boj se studiem o délku a konec snímku. "Buď to bude nejbáječnější australský filmový svátek - anebo nejdráž vyhozené peníze," napsal list The Sydney tnt australia Morning Herald.
Luhrmann, který natočil například filmy Tanec v srdci (1992), Romeo a Julie (1996) či Moulin Rouge (2001), připouští, že splnit vysoká domácí očekávání bude těžké. Doufá ale, že i kdyby film nebyl příliš velkým finančním úspěchem, i tak přitáhne do australské kinematografie víc zahraničních investorů.
Snímek Austrálie se do kin po celém světě bude dostávat postupně až do února příštího roku. Diváci ve většině kin v Austrálii a Spojených státech se na něj budou moct vypravit od 26. listopadu, do kin v České republice přijde 25. prosince a o den později bude mít premiéru v Británii.
Související články Zakázané snímky Festival Cinefest přiblíží v Ponrepu filmovou cenzuru Sláva filmů Vítězem Oscarů drama o otrocích, oceněn i film o rodačce z Prahy Požehnaný věk Zemřel režisér Resnais. Velikán francouzského filmu
Nejčtenější 24 hodin 3 dny 7 dní 07.03 06:45 Limp Bizkit opět v Praze. Zahrají na Aerodrome 07.03 08:25 Japonský "Beethoven" přiznal, že není hluchý 07.03 12:27 Colours of Ostrava se vrací na hrad, bude tam stanové město 06.03 17:55 Mňága a Žďorp zahraje v Číně. Vyzývá fanoušky ke sbírce 07.03 18:10 Monkey Business vyráží na turné ve znamení recyklace 07.03 14:55 Brněnská muzea a galerie spustí pátý Týden výtvarné kultury
Ročně u nás na rakovinu zemře až 30 tisíc osob a desetitisícům je tato, snad nejobávanější choroba dneška, diagnostikována. I proto patří témata prevence a léčby rakoviny mezi nejvyhledávanější na internetu. Šetření Onkoportálu.cz, který zájemcům pomáhá najít ověřené tnt australia informace o nádorových chorobách, ukázalo, že mezi nejvyhledávanějšími jsou i mnohé mýty o rakovině, které se stále více šíří mezi veřejností. Například, že rakovina může být nakažlivá nebo že ji způsobuje mamograf. Na fenoménu se zároveň snaží vydělat řada samozvaných odborníků tnt australia bez příslušného vzdělání a tak přes internet nabízejí nejrůznější tnt australia metody léčby či prevence za pomoci jimi doporučených potravinových doplňků. Na tyto mýty se můžete ptát doc. MUDr. Petry Tesařové, CSc.10. března od jedné hodiny. více
Články Nejnovější Diskutované Dnes 07:15 Letní Letná: Burleskní klauni, adrenalin i světová premiéra 07.03 18:10 Monkey Business vyráží na turné ve znamení recyklace 07.03 14:55 Brněnská muzea a galerie spustí pátý Týden výtvarné kultury 07.03 12:27 Colours of Ostrava se vrací na hrad, bude tam stanové město 07.03 08:25 Japonský "Beethoven" přiznal, že není hluchý 07.03 06:45 Limp Bizkit opět v Praze. Zahrají na Aerodrome
Hlavní navigace Hlavní strana Domácí Zahraničí Sport Byznys Zdraví Lidé Názory MarketingSales Média Auta Věda Relax Cestování Zábava Bydlení Apetit Móda a styl Domácí mazlíčci Zvířata Počítačové hry Znalostní testy Stavíme dům Horoskopy Navigace druhé úrovně Televize Film Hudba Divadlo Literatura Umění
© 2006 EMPRESA MEDIA, tnt australia a.s. Publikování či další šíření obsahu těchto webových stránek bez písemného souhlasu vedení internetové red

No comments:

Post a Comment